Alles over ons bedrijf

SAXA invest initieert beleggingsfondsen voor maatschappelijk vastgoed. Alle fondsen hebben een risicoprofiel dat getypeerd kan worden als laag tot gemiddeld. Het rendement is marktconform, waarbij het streven gericht is op het behalen van een gemiddeld direct netto rendement van 7,0% gedurende de looptijd van het fonds.
 
Saxa invest
Saxa invest is een handelsnaam van Property Services Nederland Invest BV, te Driebergen. De directie wordt gevormd door Rob Sprenkels, nadat hij in 2015 de aandelen van mede-initiator Folkert Schroten had overgenomen.

 

Ing. Rob (G.H.) Sprenkels RVGME
Rob is sinds 1990 actief in de vastgoedsector en heeft ruime ervaring opgedaan bij zowel institutionele beleggers als vastgoedmanagers en makelaars. Bij ING Real Estate en vervolgens bij Stichting Pensioenfonds Hoogovens is hij verantwoordelijk geweest voor een deel van de beleggingsportefeuille. Als regiodirecteur van Actys Rotterdam heeft Rob jarenlang de verantwoordelijkheid gedragen voor een omvangrijke en zeer diverse beheerportefeuille, om daarna als directeur Vastgoed kennis te maken met het assetmanagement bij de Van Hoogevest Groep. Rob is sinds 2005 eigenaar van Property Services Nederland BV, van waaruit hij interim- en adviesdiensten levert aan de vastgoedsector. Rob bekleedt diverse bestuursfuncties en heeft opleidingen gevolgd op het gebied van bouwkunde, bedrijfseconomie, makelaardij, verandermanagement, laatstelijk aan de Nyenrode Business University.

 

 

Zoeken